Plakat Kulturkveld 2018

Tid: Fredag 23. november 2018 kl. 19.00
Sted: Hedalen barne- og ungdomsskole

Utdeling av Kulturprisen og Idrettsprisen 2018.
Underholdning. Servering. Gratis inngang.

Velkommen!

Arrangør: Sør-Aurdal kommune i samarbeid med Hedalen Bygdeutvalg

Kommunerevisjon IKS søker en engasjert og dyktig daglig leder.

Kontrakt Sør-Aurdalshallen

Sør-Aurdal Kommune og Sanne Hauglid AS har underskrevet kontrakt om bygging av Sør-Aurdalshallen til en sum av 107 mill. kr pluss mva., til sammen 133,7 mill. kr.

Logo trafikksikker kommune

Den 22. oktober 2018 var Trygg Trafikk i Sør-Aurdal for godkjenning av kommunen som Trafikksikker kommune. Etter en gjennomgang av kommunens helhetlige arbeid med trafikksikkerhet, kunne Trygg Trafikk gratulere Sør-Aurdal kommune med godkjenning som Trafikksikker kommune.

Music arts

Kulturskolen i Sør-Aurdal har gleden av å kunne tilby kommunens unge å delta på en sang-workshop på Fagernes i november. Kurset er egentlig ment for de som fra før har sangundervisning eller kor i sin kulturskole, men siden vi ikke har kor – og kun noen veldig få sangelever – får vi lov å tilby dette til alle unge som har lyst til å synge.

Logo OPF trafikksikkerthetsutvalget

Oppland fylkes trafikksikkerhetsutvalg (FTU) skal dele ut Trafikksikkerhetsprisen 2018 for forebyggende trafikksikkerhetsarbeid. Kommuner, skoler, organisasjoner, foreninger og enkeltpersoner i Oppland nomineres.

Prisen deles ut for tiltak som er gjennomført over lengre tid, eller som er planlagt og gjennomført i 2018.

7 tirsdager utover høsten inviterer vi til refleksjonsgruppe (PDF, 130 kB).

Målet med gruppa er å øve seg på å være tilstede her og nå, og reflektere litt over hvordan finne roen i seg selv. Dette gjør vi med noen enkle øvelser som kan passe for alle.

SAK kommunevåpen

Sør-Aurdal kommune vil fra 01.09.18 sende ut fakturaer digitalt til de som pleier å motta fakturablanketter i posten. De som har e-faktura, avtalegiro eller mottar faktura som e-post, vil ikke bli berørt av dette. Slike avtaler vil du fortsatt kunne lage.

HPV-vaksine har vært et tilbud til jenter i 7. klassetrinn siden skoleåret 2009/2010. Fra høsten 2018 får gutter tilbud om HPV-vaksine. Det gir lik mulighet for gutter og jenter til å beskytte seg mot kreft som skyldes HPV (Humant papillomavirus).

svarutlogo

Kommunene i Valdres vil fra 15.06.2018 sende ut brev digitalt. Vi oppfordrer alle våre innbyggere og andre som er i kontakt med kommunen om å opprette sikker digital postkasse.