Miljørettet helsevern er et svært viktig og omfattende område som skal forvaltes av et uavhengig og kompetent organ. Kort fortalt omfatter miljørettet helsevern alle forhold som har innvirkning på innbyggernes fysiske og psykiske helse.

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Det nye bassenget i Sør-Aurdalshallen skal tas i bruk fra uke 10. Folkebadet holder åpent tirsdag, torsdag og lørdag som før.

Det er mulighet for lag/foreninger å leie bassenget, forutsatt at de kan vise til godkjent livredningsprøve. I tillegg må de ha gjort seg kjent med alarmplanen og følge reglene for bruk av svømmehallen.

Bassenget holdes stengt søndager og i skoleferier.

Våren 2020 skal det velges nye meddommere til tingretten og lagmannsretten, samt jordskiftedommere og skjønnsmedlemmer for perioden 2021 - 2024. Som meddommer vil du være med å ta avgjørelse i rettssaker.

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Med hjemmel i Plan- og bygningslovens § 10-1 varsles det med dette om at «Kommunal planstrategi 2021-2024 for Sør-Aurdal kommune» er lagt ut på høring.

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Epost er en usikker kanal for sensitiv post. Det kan også være en omvei for post som skal inn i kommunens arkivsystem.

Sør-Aurdal kommune har tatt i bruk eDialog. Du kan nå sende oss brev og dokumenter elektronisk, selv om de er unntatt offentlighet. Ved å ta i bruk eDialog åpner vi for sikker og effektiv håndtering av post inn til Sør-Aurdal kommune.

SEND INN POST HER

Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet følger situasjonen tett og planlegger sammen med helsetjenesten hvordan situasjonen skal håndteres dersom viruset kommer til Norge. Sør-Aurdal kommune oppfordrer alle innbyggere til å lese informasjonen om coronaviruset nedenfor.

Sør-Aurdal kommune har ledige omsorgsleiligheter

• på Haugen i Begnadalen.
  • på Solbraut i Bagn, ledig fra 1. mars. Søknadsfrist 05.02.20.
  • på Høve i Reinli, ledig fra 1. mars
  • på Høve i Reinli, ledig fra 1. februar

Visit Valdres har laget en innbyggerundersøkelse for fastboende i Valdres, knyttet til arbeidet med å bli et bærekraftig reisemål.

Fra nyttår har vi litt ledig kapasitet på gitar, bass, trommer og band, så om noen vil begynne midt i skoleåret er det bare å ta kontakt. Dere finner oss på kommunen sin nettside, og der ligger både ytterligere info og skjema for innmelding.

Vi minner også om at en av våre lærere underviser i stepp, og får vi mange nok påmeldte har vi lyst til å sette i gang et forsøkstilbud på dette. Det er vår faste langeleiklærer Solfrid Olmhus som er instruktør.

Vi har hatt et byggekamera montert på Fossvangbygget for å ha mulighet til å følge med på bygginga av Sør-Aurdalshallen. Nå er hallen ferdig, og det er laget en time-lapse av bygginga.

Du finner den ved å klikke på denne linken: