Logo

Snart er det klart for den digitale lesekampanjen Sommerles. Sammen med barn fra over 370 andre kommuner kan alle barn i 1.-7.klasse i Sør-Aurdal kommune fra 1. juni være med på Norges kuleste lesekampanje!

I fjor deltok over 300 kommuner og 58 963 barn, og Sommerles har vært en stor suksess gjennom flere år. Målet med kampanjen er å motivere barna til å lese så mye de bare orker i løpet av en lang sommerferie.

Logo Valdres brann og redningstjeneste IKS

Det er svært stor skogbrannfare, og det er derfor nedlagt totalforbud mot å gjøre opp ild eller gjennomføre andre former for åpen brenning.

Torsdag 7. juni holder Hans Vold Vikersveen og Vidar Sundbakken (PDF, 499 kB) konserten "Vidar Sandbeck 100 år" i Den kulturelle spaserstokken

kl. 11.00 på Sør-Aurdalsheimen, festsalen
kl. 14.00 på Hedalen bo- og servicesenter

Arrangør: Sør-Aurdal kommune i samarbeid med
Sør-Aurdal Eldreråd og Sør-Aurdal Frivilligsentral

Det pågår nå arbeider med omlegging av trafikk på E16 i forbindelse med utgraving og nyetablering av vei. I den forbindelse blir E16 lagt inn på midlertidig vei tett inntil boligriggen til Skanska, og inn på deler av Erstadveien. Trafikken blir påsatt denne omkjøringsveien 14. mai.

Deler av E16 stenges midlertidig i uke 22. Trafikk på E16 dirigeres i denne perioden gjennom Bagn Sentrum. I denne perioden vil det pågå utgraving, oppfylling og klargjøring for asfaltering av ny veitrase for E16.

Music arts

Kulturskolens elever inviterer til konsert og utstilling på Begnadalen samfunnshus mandag 4. juni kl. 18.00.
Det blir salg av forfriskninger.
Gratis inngang.

Enebolig i Brunbakklivegen 28 i Hedalen ledig fra ca. 1.8.2018.

4 soverom, 135 m2.

Pris kr 6665 + strøm pr. mnd.

Kontaktperson: Rune Fremgaard tlf. 904 73 797.

Søknadsskjema

Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann. Mer informasjon, og lenke til registreringsskjemaet, finnes på mattilsynet.no.

Leiligheten ligger i rekkehuset i Bagnslinna 27, Bagn.
Leiligheten er på 95 kvm. med bod, 4 sovrom, vaskerom, wc, bad, stue og kjøkken, samt garasje til 1 bil.

Ledig fra 15.6.18

Søknadskjema

Treffpunkt er for barn og unge mellom 6 og 16 år som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død.

Pris: Gratis

Vi kunngjør nå ledig 3 læreplasser fra august; en plass i hvert av fagene helsearbeider, barne- og ungdomsarbeider og institusjonskokk – se egen annonse under "Ledige stillinger".

Sør-Aurdal kommune har vært lærebedrift og tatt inn lærlinger i 22 år, og har i løpet av denne tiden uteksaminert nærmere 40 nye fagarbeidere, noe vi er stolte av! Svært mange av disse er i dag i fast jobb hos oss. Uten fagarbeidere stopper samfunnsmaskineriet, og vi trenger mange flere i årene som kommer.