Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

I løpet av sommeren 2020 vil kommunen fjerne asfaltdekket på den øvre delen av Vestbygdvegen og gjøre om denne delen av vegen til grusveg. Strekningen dette gjelder er fra Island v/ krysset til Gamle vestbygdvegen og opp til bommen på Høgemyr.

Sør-Aurdal kommune følger utviklingen av koronaviruset tett i samråd med nasjonale myndigheter.

Klikk her for oppdatert informasjon, tiltak og anbefalinger.

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Fra tirsdag 2.juni vil det åpnes opp for mer besøk. Hensyn til daglig drift og smittevernregler må likevel ivaretas.

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Kommunestyret vedtok 14. mai «Kommunal planstrategi for Sør-Aurdal 2021-2024» (PDF, 888 kB). I planstrategien er det beskrevet hvilke planoppgaver som skal gjennomføres i 4-årsperioden.

Kriseledelsen i Sør-Aurdal kommune har bestemt at hovedbiblioteket på Bagn kan åpnes igjen tirsdag 12.mai med noen begrensninger.

I første omgang er det kun åpent for utlån og innleveringer og maks 5 personer får tillatelse til å komme inn om gangen.

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Sentralbordet på kommunehuset har åpent kl. 8.00 - 16.00 alle hverdager, men vil i en periode fremover stenges mellom kl 11.30 - 12.00.

Fra 15. mai er telefontiden kl 8.00 - 15.30, stengt mellom kl. 11.30 - 12.00.

Beredskapsgruppa i Sør-Aurdal ber om at bøkene til turkarusellen hentes fra kassene, og at kassene stenges på grunn av smittefare. Men selv om kassene er stengt, er turmålene like attraktive som før, så det er ingen grunn til å slutte å gå tur.

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Det ser dessverre ut til at det ikke vil bli anledning til å feire 17. mai på tradisjonelt vis i år. Myndighetens råd er å ikke samle større folkemengder på en plass, og vi skal fortsatt holde god avstand til hverandre. Da blir det vanskelig å gjennomføre gudstjenester og andre tradisjonelle, offentlige arrangementer.

Vi håper imidlertid at det finnes kreativitet der ute, slik at vi kan markere dagen på ulike vis, både digitalt og i egne hager rundt omkring!

Valdres Næringshage fortsetter å gi et utvidet, kostnadsfritt tilbud til virksomheter i regionen. Dette er et tilbud som omfatter oppfølging av bedrifter som har behov for bistand, f.eks. inn mot bank og finans eller offentlige kompensasjonsordninger.

Næringslivsundersøkelsen for Valdres som ble initiert av valdreskommunene ved VNK, Visit Valdres og Valdres Næringshage ble avsluttet 29. mars.
Klikk på lenken for å se hovedtrekkene, og for å laste ned besvarelsene: