Barnevern

Interkommunal barneverntjeneste har nå tatt i bruk Nasjonal portal for bekymringsmeldinger. Er du bekymret for et barn eller en familie i en av våre kommuner kan du nå enkelt melde din bekymring digitalt.

Sør-Aurdal kommune følger utviklingen av koronaviruset i samråd med nasjonale myndigheter.

Klikk her for oppdatert informasjon, tiltak og anbefalinger.

Ledig kommunal leilighet i Vollskroken 17 på Bagn fra 1.3.2021.

90 m2 – 3 soverom
Månedsleie kr 6914 + strøm

Ved interesse kontakt Rune Fremgaard, tlf. 904 73797

Sør-Aurdal kommune har ledige omsorgsleiligheter:

• Hedalen bo- og servicesenter - 3 omsorgsboliger - søknadsfrist 15.2.2021
  • Hedalen bo- og servicesenter, bofellesskap for demente - 2 omsorgsboliger - søknadsfrist 31.1.2021

På grunn av nye smittevernrestriksjoner holder Sør-Aurdal folkebibliotek stengt som et bidrag i dugnaden for å hindre spredning av koronaviruset. Vi kommer med informasjon om situasjonen endrer seg.

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Søknadsfrist for hovedopptak til barnehage og opptak til SFO er 1. februar 2021.

Her kan du søke: Søknadsportal

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Vi får 15 koronavaksiner til Sør-Aurdal i uke 1. Deretter vil vi få ukentlige leveranser. Vaksineringen starter på Sør-Aurdalsheimen.

De som  står først i prioriteringsrekkefølgen er blitt kontaktet. Informasjon vil bli løpende oppdatert på kommunens nettside.

Vaksinen er gratis.

Fra og med natt til 26. desember kan ungdom i aldersgruppen 15-21 år i hele Innlandet komme seg trygt hjem om natten i helger og høytider.

Dette er Innlandet fylkes trafikksikkerhetsutvalg (FTU) julegave til ungdommen. Ordningen starter natt til 26. desember og vil i alle fall vare ut 2021.

Les mer om tilbudet her: https://innlandetfylke.no/tjenester/samferdsel/nyheter-samferdsel/ungdom-i-innlandet-trygt-hjem.26304.aspx

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Går det slik vi håper vil koronavaksinering starte rett over nyttår, prioritering vil etter regningslinjer fra FHI bli som følger:

Telenor skal bygge ut høyhastighetsbredbånd i Valdres. De neste ukene vil en representant fra Telenor besøke husstander i området. De tar smittevern på alvor, og vil holde avstand, samt desinfisere hender og utstyr mellom hvert besøk.

Hvis det er noen som ikke ønsker besøk, er i karantene, eller ikke er hjemme, kan dere ta kontakt med representant, for informasjon på telefon eller e-post: