Å være besøkshjem innebærer at du tar imot barn eller ungdom én eller flere helger per måned, og kanskje noe i ferier. Det er viktig at du er en trygg og stabil voksen med husrom og hjerterom.

Besøkshjem er et frivillig hjelpetiltak. Besøkshjemmet skal ikke erstatte barnets hjem, men være en støtte til familier som har et særlig behov samt gi barnet positive opplevelser i hverdagen.

Enebolig i Brunbakklivegen 28 i Hedalen ledig fra ca. 1.10.2019.

4 soverom, 135 m2, fiber.

Pris kr 7000 + strøm pr. mnd.

Kontaktperson: Rune Fremgaard tlf. 904 73 797.

Logo Valdres brann og redningstjeneste IKS

Valdres brann- og redningstjeneste IKS er i gang med planlegging av feiing og tilsyn av hytter og fritidsboliger.

I så fall trenger Frivilligsentralen deg! Vi har ledig 70% vikariat som aktivitetsleder fra 5. august og inntil videre.

Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele 1,6 milliard kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjoner i 2019.

Frist for å søke er 1. september 2019

Les mer på Lotteri- og stiftelsestilsynet sine nettsider.

Snart er det klart for den digitale lesekampanjen Sommerles.no. Sammen med barn fra over 380 andre kommuner kan alle barn fra 1.-7.klasse i  Sør-Aurdal kommune fra 1. juni være med på Norges kuleste lesekampanje!

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Sør-Aurdalshallen begynner å ta form som kommunens storstue i kommunesenteret på Bagn. Bygget skal huse bl.a. idrettshall, svømmehall, kulturskolelokaler, skolelokaler og være kulturarena.

Sør-Aurdal kommune ønsker å invitere kunstnere fra kommunen til utsmykking av bygget innvendig. Arealer som er aktuelle for utsmykking, er veggflater i fellesarealene; foajé og gang i 1. og 2. etg., og trappoppgang.

Denne uka har to nye tilskuddsordninger i jordbruket blitt digitale. Nå går det raskere å søke om SMIL-midler og tilskudd til drenering av jordbruksjord, og søkerne får raskere svar.

Mer informasjon om tilskuddsordningene og hvordan du søker: https://www.fylkesmannen.no/innlandet/landbruk-og-mat/miljotiltak-i-jordbruket/enklere-a-soke-tilskudd-til-drenering-og-miljotiltak-i-jordbruket/

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

I disse dager kunngjør vi ledig 3 læreplasser fra august; en plass i hvert av fagene helsearbeider, barne- og ungdomsarbeider og institusjonskokk – se egen annonse under "Ledige stillinger".

Sør-Aurdal kommune har vært lærebedrift og tatt inn lærlinger i 23 år, og har i løpet av denne tiden uteksaminert mer enn 40 nye fagarbeidere, noe vi er stolte av! Svært mange av disse er i dag i fast jobb hos oss. Uten fagarbeidere stopper samfunnsmaskineriet, og vi trenger mange flere i årene som kommer.

Prosessen med bygging av Sør-Aurdalshallen går sin gang, og her kan du følge med på framdrifta: https://kunde.byggekamera.no/?u=sor-aurdal-kommune&camera=BK0129&width=fullsize

Bildene blir oppdatert hver 10 min på dagtid, og det vil bli laget en film av bygginga etterpå.