Sør-Aurdal kommune følger utviklingen av koronaviruset i samråd med nasjonale myndigheter.

Klikk her for oppdatert informasjon, tiltak og anbefalinger.

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Sør-Aurdal kommune ønsker alle barnehagebarna hjertelig velkomne til nytt barnehageår! Vi gleder oss til å møte alle igjen, og ønsker spesielt velkommen til dere som er nye i barnehagen!

Det blir en litt annerledes oppstart denne høsten, da vi fortsatt må forholde oss til gjeldende smittevernregler. Barnehagene planlegger for oppstart der behovet for nærhet og omsorg ivaretas på en forsvarlig måte. Vi gjør fremdeles vårt ytterste for at barna skal ha fine dager i barnehagen!

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Første skoledag for elevene er mandag 17. august

• Bagn skule kl. 8.30 - 14.10
  • Begnadalen skole kl. 08.00 - 13.35
  • Hedalen barne- og ungdomsskole kl. 08.55 - 14.40
  • Sør-Aurdal ungdomsskole kl. 8.30 - 14.10

For informasjon om SFO, ta kontakt med skolen eller klikk her.

Alle ønskes hjertelig velkommen til et nytt skoleår!

Åpningstider på bibliotekene:

• Bagn: Tirsdag 10 – 15 og fredag 10 – 15
  • Hedalen: Torsdag 11 – 18
  • Begnadalen: Stengt fram til skolestart

Ny informasjon kommer før skolestart uke 34.

I disse dager sender Sør-Aurdal kommune ut brev til alle som kan få fiber fra Telenor i pågående utbygger-runde. Der vil du finne informasjon om framgangsmåten for å bestille fiber.

Det er i disse dager duket for ny beitesesong, og det slippes mye dyr på utmarksbeite rundt om i kommunen. I den sammenheng ønsker vi å informere om hva du gjør dersom du finner skadet dyr, ser dårlige gjerder, samt opprettholdelse av båndtvang.

Lotteri- og stiftelsestilsynet skal fordele 1,685 milliard kroner i momskompensasjon til frivillige lag og organisasjoner i 2020.

Søknadsfristen er 1.september, men flere lag og organisasjoner må sende søknad via sentralleddet som ofte har frist tidligere. Husk at alle som søker må være registrert i Frivillighetsregisteret.

Søknadsskjema og mer om ordningen finner du på www.lottstift.no

Hurra!

I dag har ordføreren bestilt fiber hjem til Austsidevegen 1881!

Sør-Aurdal kommune har ledige omsorgsleiligheter:

• Solbraut på Bagn ledig 1 omsorgsbolig – søknadsfrist 17/8
  • Haugen i Begnadalen ledig 1 omsorgsbolig – ledig omgående
  • Hedalsheimen ledig 1 stor leilighet med søknadsfrist 17/8

Torsdag 11. juni åpner vi biblioteket i Hedalen for lånerne våre. Åpningstiden er kl. 11:00-18:00.