Sør-Aurdal kommune følger utviklingen av koronaviruset tett i samråd med nasjonale myndigheter.

Klikk her for oppdatert informasjon, tiltak og anbefalinger.

Vi har i påska følgende beredskap tilknyttet Covid-19:

Hei, alle Sør-Aurdøler!

Det er en rar tid vi er inne i nå, men såvidt undertegnede vet så er tilstanden i Sør-Aurdal relativt god for de fleste. Selv om alle fysiske møteplasser er mer eller mindre lukket er det mye som tyder på at alle skolene har så stor og bra aktivitet som det lar seg gjøre etter en så brå snuoperasjon som vi opplevde i slutten av uke 11.

Og det er mitt håp at kulturskolen også klarer å følge opp dette.

Næringslivsundersøkelsen for Valdres som ble initiert av valdreskommunene ved VNK, Visit Valdres og Valdres Næringshage ble avsluttet 29. mars.
Klikk på lenken for å se hovedtrekkene, og for å laste ned besvarelsene:

Biblioteka i Sør-Aurdal er framleis stengde, men avtal på førehand kva du vil låne på telefon 90186771 eller på epost: biblioteket@sor-aurdal.kommune.no.
Frist for å melde inn er måndag 6.april kl 11:00.

Bøker kan ikkje bestillast via Facebook.

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

I disse dager kunngjør vi ledig 3 læreplasser fra august; en plass i hvert av fagene helsearbeider, barne- og ungdomsarbeider og institusjonskokk – se egen annonse under "Ledige stillinger".

Sør-Aurdal kommune har vært lærebedrift og tatt inn lærlinger siden 1996 og har i løpet av denne tiden uteksaminert mer enn 40 nye fagarbeidere, noe vi er stolte av! Svært mange av disse er i dag i fast jobb hos oss. Uten fagarbeidere stopper samfunnsmaskineriet, og vi trenger mange flere i årene som kommer.

Sør-Aurdal kommune har erfaring som lærebedrift tilbake fra 1996, og har utdannet 40 fagarbeidere i løpet av disse årene. Svært mange av dem er i fast stilling i kommunen i dag. Er du på jakt etter læreplass fra høsten av i ett av fagene vi er godkjent lærebedrift i, ser vi deg gjerne som søker!

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Kommunestyret i Sør-Aurdal behandlet den 17.12.2019 både Sør-Aurdal kommunes årsbudsjett 2020 med fastsettelse av avgifter/betalingssatser, økonomiplan 2020 – 2023 (sak 092/19) og forskottsvedtak 2020 (sak 093/19).

Første faktura for feie-/tilsynsgebyr for fritidsbolig og sæter er sendt ut.

Det er i første omgang fakturert for 1 pipe pr. eiendom. Antallet piper vil kunne bli endret etter at feieren har vært innom alle eiere på tilsyn.

Pipe 1: kr 300,- pr. år
Pipe 2: kr 150,- pr. år

Logo Valdres brann og redningstjeneste IKS

Valdres brann og redningstjeneste IKS har nå startet opp med tilsyn/feiing på fritidsboliger, Dette er pålagt i forskrift fra 2016.

I denne forbindelse er det sendt ut faktura for tilsyn og feiing. Fakturaen har nå gått ut til alle eiere av fritidsboliger.