Torsdag 6. februar blir det samling for alle som har meldt seg på, eller vurderer å melde seg på, som arrangører eller til mediegruppa på UKM. Vi møtes på Briskeby ungdomshus på Fagernes, og har pizzaen klar kl. 15.30. Det er åpent på ungdomshuset fra kl. 14, så det er helt i orden å komme tidligere også. I 16-tida begynner vi å snakke sammen om hvordan vi skal arrangere og markedsføre UKM Valdres 2020, og hører hva ungdommene har lyst til å bidra med.

Det er planlagt at idrettshallen i nybygget kan tas ordinært i bruk fra 20. januar. Eksisterende faste aktiviteter som frem til nå har hatt treningstid i C-blokka på SAUS vil automatisk få tildelt samme treningstid i èn av de tre halldelene i nybygget uten å måtte be om det. Dersom det er noen av eksisterende grupper som ønsker for eksempel større areal enn én del, så må det meldes inn som ønsket endring.

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Det blir innskriving av elever som skal starte i 1. klasse høsten 2020 etter følgende plan:

• Hedalen barne- og ungdomsskole: Tirsdag 11. februar kl. 09.00
  • Begnadalen skole: Torsdag 13. februar kl. 09.00
  • Bagn skule: Tirsdag 18. februar kl. 09.00
Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Søknadsfrist for hovedopptak til barnehage og opptak til SFO er 1. februar 2020.

Her kan du søke: søknadsportal

UKM Valdres arrangerer Filmverksted i samarbeid med Kodeklubben Valdres.

Filminteresserte ungdommer er velkomne til verksted fire kvelder før UKM.

Oppstart blir på Valdres videregående skole tirsdag 14. januar kl. 18-21.

Klikk her for mer informasjon. (PDF, 2 MB)

Visit Valdres har laget en innbyggerundersøkelse for fastboende i Valdres, knyttet til arbeidet med å bli et bærekraftig reisemål.

Sør-Aurdal kommune har ledige omsorgsleiligheter

• på Haugen i Begnadalen.
  • på Solbraut i Bagn, ledig fra 1. mars
  • på Høve i Reinli, ledig fra 1. mars

Fra nyttår har vi litt ledig kapasitet på gitar, bass, trommer og band, så om noen vil begynne midt i skoleåret er det bare å ta kontakt. Dere finner oss på kommunen sin nettside, og der ligger både ytterligere info og skjema for innmelding.

Vi minner også om at en av våre lærere underviser i stepp, og får vi mange nok påmeldte har vi lyst til å sette i gang et forsøkstilbud på dette. Det er vår faste langeleiklærer Solfrid Olmhus som er instruktør.

Vi har hatt et byggekamera montert på Fossvangbygget for å ha mulighet til å følge med på bygginga av Sør-Aurdalshallen. Nå er hallen ferdig, og det er laget en time-lapse av bygginga.

Du finner den ved å klikke på denne linken: