Gruppeterapeuter Irene Mandt (t.v) og Tone Øverby

Vi starter opp Kunst og uttrykksterapigruppe:
Tirsdag 8.oktober 2019 kl. 13.30 – 15.00.
Gruppa går over 10 tirsdager frem til 10.desember.

Kurssted: Skoglund (gamle barnehagen)

Gruppeterapeuter: Tone Øverby og Irene Mandt

Ta kontakt med Irene Mandt på telefon etter 27. september på telefon 912 43 697 hvis du ønsker å delta, så vi kan ta en prat for å vurdere om dette kan passe for deg. Gruppen kan bestå av inntil 8 personer.

Anette Hansen er prosjektleder for velferdsteknologiprosjektet i Sør-Aurdal.

Valglogo

Valgresultatet for Sør-Aurdal kommune ved kommunestyrevalget 2019 er klart og kan leses i

Nå er bassenget på SAUS klart til bruk.

Skolen registrerer at granulat fra kunstgressbanen stadig finner veien inn i C-blokka. For å hindre at granulat kommer ned i bassenget, er det viktig at alle som har vært på fotballbanen tar av seg sko og børster sko og sokker rene før de går inn i C-blokka.

Det er generell båndtvang i tiden 1. april til 20. august.

Det er i tillegg båndtvang i områder der bufe har rett til å beite, og faktisk beiter, f.o.m. 21. august t.o.m 30. september.

Unntak fra båndtvang gjelder bl.a. for;

Formålet med Arne Øilunds legat skal være å yte økonomisk støtte til studerende ungdom fra Sør-Aurdal. Støtten skal gå til ungdom fra kommunen som tar utdanning utover videregående skole utenfor Valdres. Studiet skal være et fulltidsstudium og av minst ett års varighet.

Sør-Aurdal kommune har ledig omsorgsleilighet i Bagn ved Solbraut bo- og servicesenter. Søknadsfrist 20. august 2019.

Det er også ledig omsorgsleilighet på Haugen i Begnadalen. Søknadsfrist 1. oktober 2019.

Psykisk Helse inviterer til Traumekurs torsdager kl. 12.00 - 13.30. Første kursdag er 26. september 2019.
Kurset holdes av Birgitte Listerud og Solgunn Vårlid Stensæter på Skoglund (gamle barnehagen på Bagn)

Påmelding innen 16. september.

Å være besøkshjem innebærer at du tar imot barn eller ungdom én eller flere helger per måned, og kanskje noe i ferier. Det er viktig at du er en trygg og stabil voksen med husrom og hjerterom.

Besøkshjem er et frivillig hjelpetiltak. Besøkshjemmet skal ikke erstatte barnets hjem, men være en støtte til familier som har et særlig behov samt gi barnet positive opplevelser i hverdagen.

Enebolig i Brunbakklivegen 28 i Hedalen ledig fra 15.08.2019.

4 soverom, 135 m2, fiber.

Pris kr 7000 + strøm pr. mnd.

Kontaktperson: Rune Fremgaard tlf. 904 73 797.