Visit Valdres har laget en innbyggerundersøkelse for fastboende i Valdres, knyttet til arbeidet med å bli et bærekraftig reisemål.

Fra nyttår har vi litt ledig kapasitet på gitar, bass, trommer og band, så om noen vil begynne midt i skoleåret er det bare å ta kontakt. Dere finner oss på kommunen sin nettside, og der ligger både ytterligere info og skjema for innmelding.

Vi minner også om at en av våre lærere underviser i stepp, og får vi mange nok påmeldte har vi lyst til å sette i gang et forsøkstilbud på dette. Det er vår faste langeleiklærer Solfrid Olmhus som er instruktør.

Vi har hatt et byggekamera montert på Fossvangbygget for å ha mulighet til å følge med på bygginga av Sør-Aurdalshallen. Nå er hallen ferdig, og det er laget en time-lapse av bygginga.

Du finner den ved å klikke på denne linken:

Fra nå av vil du som innbygger motta SMS fra din Feier når det er tid for feiing/tilsyn på din bolig.

Anette Hansen er prosjektleder for velferdsteknologiprosjektet i Sør-Aurdal.

Denne uka har to nye tilskuddsordninger i jordbruket blitt digitale. Nå går det raskere å søke om SMIL-midler og tilskudd til drenering av jordbruksjord, og søkerne får raskere svar.

Mer informasjon om tilskuddsordningene og hvordan du søker: https://www.fylkesmannen.no/innlandet/landbruk-og-mat/miljotiltak-i-jordbruket/enklere-a-soke-tilskudd-til-drenering-og-miljotiltak-i-jordbruket/

Gjennom Kulturminnefondet kan private eiere få støtte til tiltak for å bevare sine verneverdige kulturminner. Også frivillige lag og foreninger, enten de eier kulturminnene selv eller forvalter dem på vegne av andre, kan søke.

HPV-vaksine har vært et tilbud til jenter i 7. klassetrinn siden skoleåret 2009/2010. Fra høsten 2018 får gutter tilbud om HPV-vaksine. Det gir lik mulighet for gutter og jenter til å beskytte seg mot kreft som skyldes HPV (Humant papillomavirus).

Logo SvarUt

Kommunene i Valdres vil fra 15.06.2018 sende ut brev digitalt. Vi oppfordrer alle våre innbyggere og andre som er i kontakt med kommunen om å opprette sikker digital postkasse.