Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Sentralbordet på kommunehuset har åpent kl. 9.00 - 15.00 alle hverdager, men vil i en periode fremover stenges mellom kl 11.30 - 12.00.

Valdres Næringshage fortsetter å gi et utvidet, kostnadsfritt tilbud til virksomheter i regionen. Dette er et tilbud som omfatter oppfølging av bedrifter som har behov for bistand, f.eks. inn mot bank og finans eller offentlige kompensasjonsordninger.

Første faktura for feie-/tilsynsgebyr for fritidsbolig og sæter er sendt ut.

Det er i første omgang fakturert for 1 pipe pr. eiendom. Antallet piper vil kunne bli endret etter at feieren har vært innom alle eiere på tilsyn.

Pipe 1: kr 300,- pr. år
Pipe 2: kr 150,- pr. år

Logo Valdres brann og redningstjeneste IKS

Valdres brann og redningstjeneste IKS har nå startet opp med tilsyn/feiing på fritidsboliger, Dette er pålagt i forskrift fra 2016.

I denne forbindelse er det sendt ut faktura for tilsyn og feiing. Fakturaen har nå gått ut til alle eiere av fritidsboliger.

Fra nyttår har vi litt ledig kapasitet på gitar, bass, trommer og band, så om noen vil begynne midt i skoleåret er det bare å ta kontakt. Dere finner oss på kommunen sin nettside, og der ligger både ytterligere info og skjema for innmelding.

Vi minner også om at en av våre lærere underviser i stepp, og får vi mange nok påmeldte har vi lyst til å sette i gang et forsøkstilbud på dette. Det er vår faste langeleiklærer Solfrid Olmhus som er instruktør.

Vi har hatt et byggekamera montert på Fossvangbygget for å ha mulighet til å følge med på bygginga av Sør-Aurdalshallen. Nå er hallen ferdig, og det er laget en time-lapse av bygginga.

Du finner den ved å klikke på denne linken:

Fra nå av vil du som innbygger motta SMS fra din Feier når det er tid for feiing/tilsyn på din bolig.

Anette Hansen er prosjektleder for velferdsteknologiprosjektet i Sør-Aurdal.

Logo SvarUt

Kommunene i Valdres vil fra 15.06.2018 sende ut brev digitalt. Vi oppfordrer alle våre innbyggere og andre som er i kontakt med kommunen om å opprette sikker digital postkasse.