Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Det er nå besluttet å delvis åpne rådhuset for publikum igjen.

Vi åpner hovedinngangen slik at publikum kommer direkte inn for å snakke med ansatt i resepsjonen. Innvendige dører skal fortsatt være låst.

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Fra tirsdag 2.juni vil det åpnes opp for mer besøk. Hensyn til daglig drift og smittevernregler må likevel ivaretas.

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Sentralbordet på kommunehuset har åpent kl. 8.00 - 16.00 alle hverdager, men vil i en periode fremover stenges mellom kl 11.30 - 12.00.

Valdres Næringshage fortsetter å gi et utvidet, kostnadsfritt tilbud til virksomheter i regionen. Dette er et tilbud som omfatter oppfølging av bedrifter som har behov for bistand, f.eks. inn mot bank og finans eller offentlige kompensasjonsordninger.

Første faktura for feie-/tilsynsgebyr for fritidsbolig og sæter er sendt ut.

Det er i første omgang fakturert for 1 pipe pr. eiendom. Antallet piper vil kunne bli endret etter at feieren har vært innom alle eiere på tilsyn.

Pipe 1: kr 300,- pr. år
Pipe 2: kr 150,- pr. år

Logo Valdres brann og redningstjeneste IKS

Valdres brann og redningstjeneste IKS har nå startet opp med tilsyn/feiing på fritidsboliger, Dette er pålagt i forskrift fra 2016.

I denne forbindelse er det sendt ut faktura for tilsyn og feiing. Fakturaen har nå gått ut til alle eiere av fritidsboliger.

Miljørettet helsevern er et svært viktig og omfattende område som skal forvaltes av et uavhengig og kompetent organ. Kort fortalt omfatter miljørettet helsevern alle forhold som har innvirkning på innbyggernes fysiske og psykiske helse.

Fra nyttår har vi litt ledig kapasitet på gitar, bass, trommer og band, så om noen vil begynne midt i skoleåret er det bare å ta kontakt. Dere finner oss på kommunen sin nettside, og der ligger både ytterligere info og skjema for innmelding.

Vi minner også om at en av våre lærere underviser i stepp, og får vi mange nok påmeldte har vi lyst til å sette i gang et forsøkstilbud på dette. Det er vår faste langeleiklærer Solfrid Olmhus som er instruktør.

Vi har hatt et byggekamera montert på Fossvangbygget for å ha mulighet til å følge med på bygginga av Sør-Aurdalshallen. Nå er hallen ferdig, og det er laget en time-lapse av bygginga.

Du finner den ved å klikke på denne linken:

Fra nå av vil du som innbygger motta SMS fra din Feier når det er tid for feiing/tilsyn på din bolig.