Ledige stillinger

Velkommen til å søke stilling i Sør-Aurdal kommune! Våre ledige stillinger finner du her 

Vi har nå tatt i bruk en ny rekrutteringsløsning. Hvis du har søkt stilling hos oss tidligere, må du derfor regne med å legge inn din CV på nytt.

Ledige stillinger ligger ute fram til søknadsfristen. Dersom du ikke finner noen artikler her, har vi dessverre ingen ledige stillinger nå.

Har du spørsmål til utfyllingen, eller problemer med pålogging e.l. er det fint om du tar kontakt, så skal vi prøve hjelpe deg.

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

I disse dager kunngjør vi ledig 3 læreplasser fra august; en plass i hvert av fagene helsearbeider, barne- og ungdomsarbeider og institusjonskokk – se egen annonse under "Ledige stillinger".

Sør-Aurdal kommune har vært lærebedrift og tatt inn lærlinger siden 1996 og har i løpet av denne tiden uteksaminert mer enn 40 nye fagarbeidere, noe vi er stolte av! Svært mange av disse er i dag i fast jobb hos oss. Uten fagarbeidere stopper samfunnsmaskineriet, og vi trenger mange flere i årene som kommer.

Som støttekontakt vil du bidra til at personer med ulike utfordringer får en meningsfylt fritid og et mer sosialt liv. En støttekontakt hjelper personen til å styrke hans eller hennes fritidsinteresser og sosiale nettverk

Sør-Aurdal kommune har erfaring som lærebedrift tilbake fra 1996, og har utdannet 40 fagarbeidere i løpet av disse årene. Svært mange av dem er i fast stilling i kommunen i dag. Er du på jakt etter læreplass fra høsten av i ett av fagene vi er godkjent lærebedrift i, ser vi deg gjerne som søker!

Kontaktinfo

Bjørg Dokken
Fagleder personal
E-post
Telefon 61 34 85 14
Sør-Aurdal kommune
E-post
Telefon 61 34 85 00
Ann Wold
Konsulent
E-post
Telefon 61 34 85 29

Åpningstider

Mandag - fredag

kl. 08.00 - 15.30 (15/5 - 15/9)
kl. 08.00 - 16.00 (16/9 - 14/5)

Adresse

Besøks- og postadresse:

Sør-Aurdal kommune
Tingvollbakkin 15

2930 Bagn