Turkarusellen "Bruk beina i Sør-Aurdal"

Velkommen til Turkarusellen i Sør-Aurdal!

Idrettslagene og Sør-Aurdal kommune har sammen plukket ut 27 turmål i hele kommunen som passer for både store og små. Turkarusellåret går fra 15. oktober til 14. oktober og du registrerer alle dine turer via Tellturløsningen i appen Norgeskart Friluftsliv. Turene varierer fra enkle småturer til lengre turer hvor det kan være fint med en nistepakke eller noe godt å drikke. Flere av turmålene er fremkommelige også året rundt.

Selv om du ikke vil være med i konkurransen anbefaler vi at du besøker ett eller flere av de foreslåtte målene. Sør-Aurdal har en fantastisk natur å by på, sommer som vinter! GOD TUR!

 

Hvordan komme i gang:

Lag deg en bruker på www.telltur.no (logg inn/Registrer oppe til høyre), eller i appen. Velg Valdres friluftsråd som ditt friluftsråd.

Det er to måter å registrer turene du har vært på:

Via app – «Norgeskart friluftsliv»

Har du appen kan du sjekke inn på turmålet når du er ved målet ved å trykke "Sjekk inn" i appen. Appen leser det når du er 50 meter fra målet.

Du leser mer hvordan du gjør det her: "Om TellTur"

Via nettsiden - Telltur.no

Ta bilde av koden på turmålet og logge inn på datamaskinen når du kommer hjem og registrere koden ved å velge "Registrer en tur" fra menyen oppe til høyre. Eller ved å logge inn på din bruker på din mobil og registrer turen på nettsiden.

 

Kontaktinfo

Anne Sofie Giæver Onstad
Folkehelsekoordinator
E-post
Telefon 90 16 71 92

Adresse

Besøks- og postadresse:

Sør-Aurdal kommune
Tingvollbakkin 15

2930 Bagn

Kartpunkt