Frisklivssentralen

Frisklivssentralen gir veiledning, støtte og oppfølging til deg som ønsker å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold og tobakk. 

Frisklivssentralen jobber for å fremme fysisk og psykisk helse og forebygge utvikling av sykdom for alle i kommunen. Fokuset er mestring, livskvalitet og helse hele livet. Tilbudet er et lavterskeltilbud for alle aldergrupper.

 

Lyst til å endre livsstil? 

Få en frisklivsresept!

  • Frisklivssentralen hjelper og støtter personer som ønsker å endre levevaner knyttet til fysisk aktivitet, kosthold og tobakk.
  • Målgruppen er personer som har eller står i fare for å utvikle livsstilsykdommer, du trenger ikke ha sykdom for å ta kontakt.
  • Frisklivsresept og oppfølging varer normalt i 12 uker og starter med en kartleggende samtale. I dette tidsrommet vil du få strukturert oppfølging og samtaler, individuell trening i treningsrom, eller delta i gruppeaktivitet. Det trengs ikke frisklivsresept for å delta på gruppeaktivitet.

Frisklivssentralen holder til i kommunehuset, 2. etg. til høyre for legekontoret. Sentralen har også muligheter til å ha helsesamtaler i Hedalen etter avtale.

 

 

Lurer du på noe? Ta kontakt!

Kontaktinfo

Kjersti Bjone Fekjær
Frisklivsveileder
E-post
Telefon 90 19 61 32

Åpningstider

Tirsdag og torsdag
kl. 08:00 - 15:30

Adresse

Besøksadresse:

Tingvollbakkin 15, 2. etg rett ved legekontoret


Postadresse:

Tingvollbakkin 15
2930 Bagn

Kartpunkt