Koronavaksinering i Sør-Aurdal

Vaksine - Klikk for stort bildeKoronavaksinasjon er en del av det nasjonale vaksinasjonsprogrammet, og kommunene skal tilby innbyggerne vaksinasjon.

Lenger ned på siden finner du oppdaterte artikler om vaksinering i vår kommune. De nyeste ligger øverst i listen.

Hovedmålet med vaksineringen mot koronaviruset er å beskytte liv og helse. All vaksinasjon i Norge er frivillig og alle over 18 år anbefales å ta vaksinen. De som har hatt korona anbefales også å ta vaksinen.

Det nye koronaviruset gir infeksjon i luftveiene. De fleste får ingen eller milde symptomer, men noen blir alvorlig syke. De eldste og de som har enkelte andre sykdommer fra før har størst risiko for å få alvorlig sykdom.

Vaksinasjon Covid-19

Denne uka (uke 19) er det de som er født i 1953 og 1954 som har fått sin første dose.

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune

Det er nå sendt sms til innbyggere i Sør-Aurdal i aldersgruppa 18-65 år. Dette er for å få oversikt over personer i risikogruppa, og for å få oversikt over hvor mange som skal ha vaksine.

Dersom du IKKE har mottatt sms, ber vi om at du tar kontakt med Sør-Aurdal kommune på telefon 46 95 34 13.

Vaksine

Sør-Aurdal kommune er godt i gang med vaksinering, og bruker fortløpende alle doser vi får utdelt.

Vaksine

Alle innbyggere over 65 år skal ha blitt ringt til for forespørsel om man ønsker vaksine. Har du ikke fått telefon? Vet du om noen som ikke har fått telefon? Ring: 46953413 

Vaksine

Koronavaksinering av personer 18-65 år med risikofaktorer for alvorlig forløp av korona, skal skje i bostedskommunen, uavhengig av hvor man har fastlege.

Vi oppfordrer alle i denne gruppen som bor i Sør Aurdal om å ringe tlf 46 95 34 13 og gi beskjed.