23.04.21 - Status Covid-19 i Sør-Aurdal

Sør-Aurdal kommune fikk, sammen med de andre valdreskommunene, karantenesatt innbyggere i forbindelse med covid-situasjonen rundt russen sist helg.

Sør-Aurdal kommune har i den forbindelse testet 27 elever og 6 ansatte. Det er ikke avdekket positive tester blant disse. 2 personer sitter i skrivende stund i karantene og 4 personer i ventekarantene.

Samlet sett har Sør-Aurdal kommune i uke 16 testet 71 personer. Per nå har kommunen samlet sett 5 personer i karantene og 4 personer i ventekarantene.

Vaksinasjon

Sør-Aurdal kommune har nå 211 personer som er fullvaksinerte. 558 personer har fått første dose. Det betyr at 769 personer i kommunen er i gang med vaksineringen eller er ferdig vaksinerte.

Sør-Aurdal kommune vil neste uke motta 120 vaksinedoser hvorav 34 doser skal settes som andregangsdose. Resten av dosene skal benyttes som førstegangsdose.