Vi går over til ny telefoniløsning 13. oktober!

Tegning av telefon. Png. - Klikk for stort bildeFra og med torsdag 13. oktober går kommunen over til mobiltelefoner. Dette skal du som innbygger forhåpentligvis ikke merke så mye av, da du fortsatt kan ringe flere av de kjente telefonnumrene som finnes i dag.

Du når fortsatt kommunen på telefon 61348500, og du når fortsatt legekontoret på telefon 61348550.

Men hvis du har lagret et telefonnummer til en av våre saksbehandlere så har de fleste av disse fått nye mobilnumre når vi går over til mobil. Da bør du ringe til sentralbordet for å bli satt over til rett person. Vi kommer også til å oppdatere informasjonen på våre nettsider etter beste evne.

Men siden dette blir litt nytt for oss i kommunen, så kan det jo oppstå noen utfordringer som vi ikke er klar over på forhånd. Og det synes vi er greit å informere om i forkant, slik at vi kan være litt ekstra tålmodige med hverandre denne dagen.

Vi snakkes!