Utsmykking av Sør-Aurdalshallen

Kommunevåpenet til Sør-Aurdal kommune - Klikk for stort bildeSør-Aurdalshallen begynner å ta form som kommunens storstue i kommunesenteret på Bagn. Bygget skal huse bl.a. idrettshall, svømmehall, kulturskolelokaler, skolelokaler og være kulturarena.

Sør-Aurdal kommune ønsker å invitere kunstnere fra kommunen til utsmykking av bygget innvendig. Arealer som er aktuelle for utsmykking, er veggflater i fellesarealene; foajé og gang i 1. og 2. etg., og trappoppgang.

Ta gjerne kontakt med Oppvekst og Kultur for nærmere informasjon på telefon 61348527 eller e-post gunvor.elene.thorsrud@sor-aurdal.kommune.no.

Interesse kan meldes på e-post til Sør-Aurdal kommune postmottak@sor-aurdal.kommune.no innen utgangen av august 2019, merket «Utsmykking av Sør-Aurdalshallen».