Nyheter fra kulturskolen

Fra nyttår har vi litt ledig kapasitet på gitar, bass, trommer og band, så om noen vil begynne midt i skoleåret er det bare å ta kontakt. Dere finner oss på kommunen sin nettside, og der ligger både ytterligere info og skjema for innmelding.

Vi minner også om at en av våre lærere underviser i stepp, og får vi mange nok påmeldte har vi lyst til å sette i gang et forsøkstilbud på dette. Det er vår faste langeleiklærer Solfrid Olmhus som er instruktør.

Og ikke nok med det, men vi har også en annen lærer med spesiell kompetanse. Marpa Løberg har erfaring som instruktør innen Yoga, og fra nyttår har vi gleden av å tilby et forsøksopplegg for både yngre og voksne.

Vi ser nå selvsagt frem til å kunne sette i gang undervisning og annen aktivitet i nye lokaler i Sør-Aurdalshallen, og vet at dette kan gi oss bedre arbeidsforhold for både brukere og ansatte, men samtidig bygger vi opp undervisningen som foregår de andre stedene i kommunen med mer og bedre utstyr.

Kulturskolen ønsker alle sine brukere og publikum en god og fredelig julehøytid og et spennende nytt år i 2020!