Kulturkvelden 2022

Sør-Aurdal kommune har gleden av å invitere til kulturkveld med prisutdelinger for tre år, kulturlle innslag og en hyggelig kveld i kommunens storstue Sør-Aurdalshallen! 

Tid: Fredag 25. november 2022 kl. 19.00
Sted: Sør-Aurdalshallen

Velkommen til kulturkveld med utdeling av Kulturpriser og Idrettspris, sang, musikk og underholdning! 

Kulturprisen 2020 tildeles Sonja Helen Bordewich og Kristian Grimsrud Strøm for sitt store engasjement for levende lokalsamfunn og kulturlivet i kommunen, spesielt for barn og ungdom. De har lagt ned en betydelig innsats i kommunens kulturliv på frivillig basis, blant annet gjennom organisasjonene Vennpunktet og Teknoklubben. 

Bangsmoen Husflidslag tildeles Kulturprisen 2021 for innsatsen laget har lagt ned i kommunens kunst- og kulturliv med videreføring av håndverkstradisjoner og for å skape liv og røre på det historiske handelsstedet Bangsmoen ved drift av Bangsmoen Husflidsutsalg og formidling av kulturarven på Bangsmoen.

Kulturprisen for år 2022 tildeles Liv Barbro og Elling Olav Veimodet. De har gjennom mange år vært aktive i kulturlivet. Begge har vært med fra starten i Begnadalen Amatørteater (25 forestillinger), samt bidratt til mange kulturelle godbiter for andre grupper f.eks. Sør-Aurdal koret, Fønhusforeningen og bidratt ved kommunens kulturelle arrangementer eksempelvis tusenårsmarkering og kongebesøk.  

Kommunen ønsker ved tildeling av kulturprisene å verdsette den fantastiske frivillige innsatsen prisvinnerne har lagt ned i kommunens kulturliv og vil komme til å gjøre fremover.

Idrettsprisen 2020 tildeles Tuva Moen Lien som har vist stor interesse for hest og satser innen travsporten. Tuva kan vise til flotte resultater på travbanen og har bl.a. vunnet Nogesmesterskapet innen ponnitrav. Sør-Aurdal idrettsråd og kommunen ønsker Tuva til lykke med sterke prestasjoner og håper at tildeling av idrettsprisen vil være til inspirasjon for videre satsing.

På kulturkvelden blir det underholdning, sang, musikk og kulturelle innslag.

Servering i Kafé Bukfyll. Gratis inngang. 

Arrangør: Sør-Aurdal kommune i samarbeid med Vennepunktet. 

VELKOMMEN!

Plakat Kulturkvelden 25.11.2022 (PDF, 104 kB)