Kulturkveld og prisutdelinger i Sør-Aurdal

Klikk for stort bilde Kulturkvelden planlegges til den 19. november 2021 i Sør-Aurdalshallen.

Kulturkveld

Kommunen har besluttet å utsette kulturkvelden til høsten av smittevernhensyn. Dermed er kulturkvelden tilbake på tradisjonelt tidspunkt i slutten av november.

Vi håper da å kunne invitere til en festkveld der kulturlivet i kommunen får blomste, en kulturkveld med rikholdig underholdng, prisutdelinger for to år og servering. Kulturprisen for år 2020 og 2021 deles ut og det blir utdeling av Idrettsprisen.   

Vi minner om fristen den 1. mai for å foreslå kandidater til Kulturprisen 2021. Forslag med begrunnelse sendes til Sør-Aurdal kommune, postmottak@sor-aurdal.kommune.no.


Kulturpris

Kulturprisen for år 2020 tildeles Sonja Bordewich og Kristian Grimsrud Strøm.

Sonja og Kristian tildeles Kulturprisen fra Sør-Aurdal kommune for sitt store engasjement for lokalsamfunnet sitt, i Begnadalen og i Sør-Aurdal. De har drevet mye kulturelt arbeid, som initiativtakere og arrangører av mange arrangement. De brenner for et levende bygdesamfunn og for at vi som innbyggere sammen skal skape aktivitet for trivsel og utvikling. De legger hvert år ned en betydelig innsats for kulturlivet, og spesielt legger de ned en stor innsats for barn- og ungdom i kommunen.  


Idrettspris

Idrettsprisen for år 2020 tildeles Tuva Moen Lien.

Tuva tildeles Idrettsprisen for sin satsing innen travsporten. Tuva er en ekte hestejente og har drevet med hest hele livet. I 2019 tok hun kuskelisens, og i 2020 debuterte hun i ponnitrav, der hun vant mange løp og satte to banerekorder. I november vant hun Norgesmesterskapet. Da hadde hun deltatt i kun 20 løp, og Tuva og L.A. Knock Out ble årets mestseirende ekvipasje innen ponnitrav.

Vi gratulerer vinnerne av kulturprisen og idrettsprisen for 2020.