Invitasjon til sang-workshop

Tegning av nstrumenter - Klikk for stort bilde Kulturskolen i Sør-Aurdal har gleden av å kunne tilby kommunens unge å delta på en sang-workshop på Fagernes i november. Kurset er egentlig ment for de som fra før har sangundervisning eller kor i sin kulturskole, men siden vi ikke har kor – og kun noen veldig få sangelever – får vi lov å tilby dette til alle unge som har lyst til å synge.

Det er selvsagt en viss begrensning på hvor mange det er plass til på en workshop som dette, så jeg håper de som har lyst sender en sms eller epost til kulturskolen så snart som mulig. Da er sjansen for å kunne være med mye større.

Invitasjonen sier ikke noe om hva slags alder dette er ment for, men vi vil si at det er mest aktuelt for de i ungdomsskolen og oppover til tidlig videregående.

Synes du dette ser spennende ut sender du enten en epost til  ole.kristian.nyhagen@sor-aurdal.kommune.no eller sms på 414 16 541 til rektor i kulturskolen.