Gården for glede og samhold

Valdres-Stallen i Aurdal er av nærmere 40 gårder her i landet som nå har gleden av tilby treff for for aktivitet, glede og samhold

Inn på Tunet har i samarbeid med Nord-Aurdal, Etnedal og Sør-Aurdal kommune etablert prosjektet "Sammen mot ensomhet - gården for gleder og samhold". Valdres-Stallen har den glede av å åpne gården for sosialt samvær og aktiviteter for unge og eldre besøkende(over 18 år) hver onsdag kl.10.30 - 14.30. Tilbudet er et lavterskeltilbud og alle kan melde seg på.

Se plakat under for mer informasjon.

Totalt skal det arrangeres 15 gårdstreff med oppstart 08. desember. På gården kan du kose med dyrene, være med å fôre dyrene, stelle, børste og håndtere hester, gå tur med border collien Mia og sist, men ikke minst, delta i en hyggelig samling med varm et varmt måltid og god prat på slutten av dagen. På gården er det hester, geiter, kaniner, hund, høner og en hane. Valdres-Stallen er en naturlig arena for sosialt fellesskap, meningsfylte oppgaver og gode samtaler.

Ta med lunsjpakke og egen mat ved eventuelle allergier.

Prosjektet er støttet av Helsedirektoratet.