Feiing og tilsyn på fritidsboliger og støler i 2021

Logo Valdres brann og redningstjeneste IKS - Klikk for stort bildeLogo Valdres brann og redningstjeneste IKS Valdres brann- og redningstjeneste IKS har en plan om å besøke hytteeiere i alle skoleferier.

Det vil være vinterferier, sommerferier, høstferier og fredager i sommerhalvåret og høsten.

Nå har det vært Corona en god stund, så da varsler vi ikke ut på grunn av smitte og spredningsfare.

Håper det blir bedre snart. Juni, juli, august og september vil vi prioritere hytte markedet.

Om det blir mulig å gjennomføre i forhold til smitte fare - spredning.

Vi må følge nasjonale smittevernregler og være forsiktige i forhold til det.

Vi har ikke satt opp noen spesiell plan, da vi må være litt i alle områder i Valdres.

Er det noen som ønsker besøk, kan de ta kontakt med feier å gjøre en avtale litt i god tid så kan vi planlegge for å bli effektive.