Bilfører 65+ med Statens Vegvesen

Statens vegvesen holder gratis oppfriskningkurs over to dager, for de over 65 år i Sør-Aurdal kommune.

Kurset har ikke til hensikt å måle føreregenskapene dine, men gjøre deg bevisst på situasjoner der du kan møte ekstra utfordringer. Kurset er frivillig og en hyggelig måte å friske opp kunnskaper om bilkjøring.

Det blir gjennomgang av ulike temaer og diskusjoner i fellesskap. Du er selv med på å bestemme innholdet i kurset.

Kjøreferdighetene dine blir ikke testet, ei heller hva du kan om trafikkregler. Det er ingen eksamen av noe slag, og du risikerer ikke å miste førerkortet ditt.

Bli med på hyggelig og spennende kurs i Sør-Aurdal! Du trenger kun deg selv. Vi ordner med mat, drikke, nyttig kunnskap og godt selskap.

Dato:                    3. og 5. desember 2019

Sted:                     Bagn, i festsalen på Sør-Aurdalsheimen.

Klokken:              10:00 – 14:00

Maks antall deltagere er 25 stykker, så være rask med å melde deg på.

Påmelding til folkehelsekoordinator Mirian Øyhus Mikkelsgård innen fredag 22. november 2019

Telefon:              976 64 150

e-post:                 mirian.oyhus.mikkelsgard@sor-aurdal.kommune.no