Skip Navigation Links(Hjem) > Aktuelt

Prisvinnere i Sør-Aurdal kommune 2017

Prisutdelingene finner sted på kulturkvelden 24. november kl. 19.00 ved Begnadalen skole. Kulturprisen og Idrettsprisen deles ut av ordfører Kåre Helland.

Kulturprisen 2017

For å stimulere til økt innsats i kunst, kulturliv og miljøarbeid og for å gi en oppmuntring til de mange som er engasjert i slik virksomhet, ble Kulturprisen for Sør-Aurdal kommune opprettet i 1978. Kulturprisen kan tildeles personer, lag og foreninger som har gjort en særlig innsats i kommunens kunst og kulturliv på frivillig basis.

Vi har i år tre verdige kulturprisvinnere. Formannskapet ar gjort enstemmig vedtak om at Kulturprisen fra Sør-Aurdal kommune 2017 tildeles:

• Hedalen Ungdomslag teatergruppe
  • Begnadalen Amatørteater
  • Bagn IL Revygruppe

Sør-Aurdal kommune ønsker på denne måten å hedre teater- og revygruppene i kommunen for den fantastiske innsatsen de har lagt ned gjennom en årrekke og skapt et levende teatermiljø i hele kommunen til glede for både aktive og publikum. Det er stor aktivitet i teatermiljøet med oppsetninger av barneteater, teaterforestillinger og revyer. Deltakerne er i alle aldersgrupper. «Sør-Aurdal revyen» var et samarbeidsprosjekt mellom alle tre teaterlagene i kommunen. Det frivillige engasjementet som blomstrer i revy- og teatermiljøet er en viktig bærebjelke i kulturlivet i kommunen.

Idrettsprisen 2017

Idrettsprisen for Sør-Aurdal kommune har som formål å stimulere talent til å satse innen idretten. Sør-Aurdal idrettsråd har gjort enstemmig vedtak om at Idrettsprisen 2017 tildeles:

• Lars Lybekk Bertelrud

Lars er en meget treningsvillig ungdom som trygt kan sies å være et stort talent. Lars er født i 2002 og går for Bagn idrettslag. Lars er en allsidig utøver, som satser spesielt på ski. Han kan allerede vise til mange flotte resultater. Vi håper tildeling av idrettsprisen vil stimulere til videre satsing innen idretten.

Kulturkveld

Kommunen samarbeider i år med Sør-Aurdal Musikkråd om arrangementet. Vi kan love et rikholdig program med underholdning av det lokale kulturliv med sang, musikk og teaterinnslag. Servering. Gratis inngang.

Velkommen!

Publisert av Ann Carina Wold. Sist endret 11.11.2017
Tingvollbakkin 15
2930 Bagn